ACTIVITAT 1 INSTRUCCIONS

M20 Instruccions 01 Planificació

Hem seguit una planificació bastant similar a la que hem anat portant des del principi. En Mario s’ha tornat a encarregar de la planificació i de la creació dels diagrames. A més, com a la darrera activitat vam crear els diagrames de totes les activitats del projecte, i no d’una sola, ja teníem una idea en general d’aquesta fase en concret.

L’Adrià, amb l’ajuda d’en Mario, s’han encarregat de retocar i finalitzar la nostra estructura del pack amb la plataforma d’Artios CAD, fent de tant en tant reunions de grup per veure els resultats i compartir possibles aportacions de cadascú, ja que encara l’estem perfeccionant. En aquestes reunions, en aquesta etapa, hem estat discutint i pensant també en com podríem elaborar les nostres instruccions i introduir-les al pack de la millor forma.

Per altra banda, la Irene i la Samar han tornat a encarregar-se de la redacció i revisió de les entrades del WordPress i que tota la documentació gràfica estigui correcte.

La Samar s’ha encarregat de l’elaboració del vídeo dels camins creatius, i cada membre del grup ha elaborat la seva proposta de les instruccions. A continuació, adjuntem els arxius de planificació d’aquesta activitat:

 

FLUX DE LES INSTRUCCIONS

GANTT DE LES INSTRUCCIONS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *