ACTIVITAT 1 INSTRUCCIONS

M20 Instruccionsl 03 Camins creatius

Per aquesta activitat hem hagut de fer primerament un mapa mental amb els conceptes que creiem necessaris per fer les instruccions del kit de la mà robòtica.

(Feu click al play per veure com hem desenvolupat el mapa mental 😄)

 

Alternatives dels membres de l’equip:

#1 IRENE

La meva proposta consisteix en l’us del cartró corrugar com a encuadernació, anirán les pagines com a fitxes queb es podran desmuntar si es necessari, ja que el que fará que les fitxes que formen el manual estiguin juntes és una goma elàstica que anirà en el «llom». Les icones que són senzilles i fàcils d’entendre.

#2 SAMAR

La meva proposta està basada en la forma d’un caragol, eina d’enginyeria, fent referència al mòn tecnologic. A partir d’aquesta forma he creat una estructura de plecs en els quals hi aniràn les instruccions impreses, plasmades apartir de ilustracions i una mica de text que acompanyi i permeti una clara comprensió lectora.

#3 MARIO

En el meu cas, me decantat en fer unes instruccions lo més funcionals posibles i que a més siguessin cómodes a l’hora de la seva funció. Es basa en un llibret amb el format que solen tenir els calendaris o els blocs de notes, i l’estructura de les instruccions consisteix en les il·lustracions de les peçes acompanyades d’un mínim de text necessari per millorar la comprensió.

 

Alternativa escollida

La alternativa escollida es la de la Irene, la veiem molt original i que utilitzar el mateix cartró com a encuadernació li dona un plus al pack.

Tot seguit us mostrarem la proposta final amb diferents elements que defineixen la proposta.

 

Video de la proposta escollida

 

 

 

1 thought on “M20 Instruccionsl 03 Camins creatius”

  1. La planificació presentada està bé però els salts de pàgina no son correctes.
    Per la part de documentació veiem un treball correcte en el Pinterest i en el Padlet.
    Pel que fa a la part de camins creatius no veiem la proposta personal d’un dels membres del grup a més a més tampoc podem veure els esbossos realitzats per cada un de vosaltres, això ens podria facilitar la idea que voleu plasmar cada un dels membres del grup.
    En aquesta entrada només podem observar la idea final realitzada per la Irene que la trobem molt ben desenvolupada.

    Bona feina però creiem que podeu arribar a més 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *