ACTIVITAT 3 M20 PACK 09 Maqueta Final Estructural PACK

M20 PACK 09 Maqueta Final Estructural

Després de passar per diferents etapes per a l’elaboració del pack per a HiBot, finalment, hem aconseguit arribar a una proposta que pensem que encaixa amb el que sempre hem estat buscant, i el més important, és funcional.

La forma del nostre pack, com ja us haureu adonat compte per les fotografies, ha canviat, ha deixat de ser cúbica per ser més allargada i rectangular(40 x 15 x 15 cm). L’interior es divideix en dos pisos, el superior dividit per dues peces adderides al laterals del pack, i el pis inferior que es composa de una sola estructura. Els motors aniràn en les dues parts mòbils superiors, junt amb peces, tot això dividit per dos compartiments. I a la part inferior es trovarà l’avantbraç aixecat a la part del mig, que ens servirà per separar l’estructura, fent la funció de costella. I a la resta de l’espai hi hauràn més costelles fetes amb microcanal per tal de distribuïr les peces de diferents mides.

PDF’S 3D:

PACK 3D – VERTICAL

PACK 3D – HORITZONTAL

Video Animació del pack:

Materials:

Per al nostre pack hem utilitzat el cartró ondulat de canal 3 (C3), aquest material es compon de dos a tres papers o cartronets encolats entre si i el paper que s’ondula (fluting), arriba teòricament a uns 3 mil·límetres d’altura produint un complex d’alta resistència, segons els papers i cartronets empleats.

La seva tonalitat pot ser marró, blanc, estucada i en colors, en el nostre cas és marró (color kraft). Es presenta en format si són dos papers o cartronets, encolats entre si; bobines si se serveix com s’indica i planxa si són tres papers o cartronets també encolats entre si per les ones, les planxes de les quals disposem nosaltres són de 120×160 cm.

La seva aplicació és molt diversa, emprant-se per a tot tipus d’envàs i embalatge de caixes, expositors, displaysfloorstand, interior de caixes de luxe cosmètica, perfumeria, alimentació, bombons, xocolates, confecció, recanvis, construcció, separadors, fundes per a ampolles, faldons publicitaris…

Per a l’interior del nostre pack hem decidit utilitzar el microcanal aquest material es compon de dos a tres papers o cartronets encolats entre si i el paper que s’ondula (fluting) arriba teòricament 1,5 mil·límetres d’altura produint un complex d’alta resistència, segons els papers i cartronets elavorats.

La seva tonalitat pot ser marró, blanc, estucada i en colors, en el nostre cas és marró (color kraft). Es presenta en format si són dos papers o cartronets, encolats entre si; bobines si se serveix com s’indica i planxa si són tres papers o cartronets també encolats entre si per les ones, les planxes de les quals disposem nosaltres són de 70 x 100 cm.

La seva aplicació és molt diversa com en el cas anterior i es pot utilitzar en els mateixos casos que amb el material ondulat C3, nosaltres la utilitzarem per a elaborar petits compartiments i caixes que ajudaran a la distribució de les diferents peces dins del pack creat amb el material C3.

Hem elaborat un informe d’aquests materials amb una breu investigació sobre gramatges i espessors, que us adjuntem a continuació.

INFORME DE MATERIALS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *