ACTIVITAT 2 M20 PACK 07 Avaluació PACK

M20 Pack 07 Avaluació

Durant aquesta etapa creativa, ens hem adonat dels conflictes i inconvenients que poden aparèixer durant un procés creatiu. Quan pensàvem que tot anava fil per randa, ens van introduir dins del kit un «avantbraç» que sobrepassava les dimensions que teníem en compte a l’hora de la creació del pack principal, que vam extreure a partir de la proposta de l’Adrià i en Mario.

Una de les coses que volem destacar és que en tot moment hem mantingut els principis que ens vam marcar durant la creació de la nostra imatge corporativa; la modulació.

Tot i que ja portàvem practica a l’hora de la planificació, al ja portar temps treballant en equip, durant aquesta etapa ens ha resultat una mica més difícil per seguir el mateix ritme de treball, ja que no ens pensàvem en cap moment la sorpresa del nostre «estimat» avantbraç Tot i això creiem que tot és qüestió de pràctica i treball constant, confiem en la nostra capacitat de creativitat per arribar a un bon resultat. Per tant tenim en compte una frase que va citar un filòsof grec:

«Llegara un momento en que creas que todo ha terminado. Ese sera el principio»

Epicuro de Samos (341a.C.-270 a.C.), filosofo griego.

Com ja sabeu, aquesta aventura encara no ha acabat, així que us convidem a mantenir-vos atents al nostre procés creatiu, ja que us seguirem mantenint informats de la nostra evolució.

6 thoughts on “M20 Pack 07 Avaluació”

 1. Per començar felicitar-vos per la bona feina feta.
  L’apartat de planificació és correcte, heu corregit correctament els errors que vau fer. El diagrama de FLUX està complet i el diagrama de GANTT està treballat tot i que es pot millorar en alguns aspectes.

  L’apartat de prototip estructural està molt ben treballat, compliu els objectius que es demanen i el pack sembla interessant i pot tenir una bona utilitat i el segon us es bastant original.

  Per acabar ens agradaria tornar-vos a felicitar pel bon treball.

 2. En primer lugar decir que la planificación nos parece correcta, ordenada y clara. Aunque no refleja las variaciones que habéis sufrido durante el trabajo, que sería una buena forma de controlar cualquier error cometido.

  En el apartado de prototipo estructural consideramos que falta bastante trabajo por desarrollar, nos parece más un camino creativo que un prototipo estructural, no tiene pestañas, compartimientos ni cierres. Esperamos que en la siguiente actividad podamos ver un gran avance, pues las ideas (soporte de portátil) tienen gran potencial. Por último, comentar que no vemos en la marca el concepto de modulación que hacéis referencia en las conclusiones, y en el pack nos cuesta ver reflejado el módulo.

  Mucha suerte en la siguiente actividad y esperamos que llevéis a cabo todas las ideas que tenéis.

 3. Primer de tot felictar-vos per la feina realitzada, el diagrama de Gantt i de flux estan ben realitzats, porteu la programació al dia i de l’apartat de prototips creïem que és una molt bona idea però trobem a faltar alguns esbossos més…
  Bona feina!💪🏻

 4. En primer lloc, felicitar-vos a tots els integrants del grup pel bon treball que esteu realitzant.

  05 – Planificació:
  El vostre fluxograma i diagrama de gannt està molt bé, ben estructurat i es contemplen totes les etapes del procés.

  06 – Prototips estructural:
  Pel que fa referència a aquesta part, està tot ben plantejat, està tot el que es demanava, però faltaría treballar una mica més aquesta idea, perquè té un gran potencial.

  Per últim tornar-vos a felicitar per la feina feta, us animem a que seguiu treballant com ho heu estat fent fins ara!

 5. Antes que nada, sabemos que esta entrega ha sido dura y estresante por varias razones, pero creemos que hay bastantes aspectos que estaría bien aclarar para poder entenderlos.

  En cuanto a la planificación está bien hecha, pero faltaría notificar en el GANTT las desviaciones que ha ido habiendo respecto al timing establecido previamente.

  En el apartado de prototipo estructural que mostráis, vemos que faltan varios detalles y explicación para entenderlo mejor (saber cuales son sus pestañas para tener el pack unido, si usareis cola para pegarlos…), pero vemos que podría llegar a producirse sin ningún problema. Destacamos el detalle para guardar el portátil pues es un aspecto interesante que le añade valor.

  Por último, en la evaluación comentáis que a la hora de crear la marca corporativa os basasteis en la modulación, algo que realmente no se aprecia demasiado en vuestras explicaciones anteriores (hasta después de la evaluación de la presentación donde sí que hacéis la reflexión de trabajar la marca de forma modular), por lo que no entendemos que ahora para la creación del pack queráis utilizar esta técnica, que además a día de hoy tampoco se ve reflejada en este primer prototipo.

  Muchos ánimos para seguir trabajando! 🙂

 6. Planificació ben resolta. L’entrada de wordpress és força correcte.
  La part de prototips cal continuar en estudi i millorar les propostes de prototip ( sabem que esteu millorant i treballant per aconseguir-ho i que esteu treballant força bé.
  També sabem que aneu una miqueta justos de temps. Ànims i endavant.
  Potser l’explicació que feu de prototip a wordpress podria millorar-se.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *