ACTIVITAT 3 M20 Marca 12 Avaluació Presentació MARCA

M20 Marca 12 Avaluació Presentació

Aquí teniu la nostra presentació final sobre la nostra marca HiBot, la qual es va presentar el dia 17 de novembre del 2017.

Vam intentar que sigui una presentació la més senzilla i intuïtiva possible, només amb imatges i amb el text imprescindible. D’aquesta manera vam aconseguir que el nostre públic estar més atenció al que nosaltres explicàvem, ja que hi havia poca informació per llegir a la presentació. Ens vam repartir el contingut de la presentació de la següent manera:

 • Introducció, Concepte de marca i Usos incorrectes → Samar
 • Naming, Tipografia Corporativa, Color → Irene
 • Procés Creatiu → Adrià i Mario
 • Aplicacions → Mario

Com a sorpresa, per acabar l’exposició vam regalar als professionals, professors i companys de classe una bosseta de llaminadures dels colors corporatius amb la targeta de presentació que vam dissenyar.

Al principi vam començar una mica nerviosos però després de veure els demes grups i les seves presentacions vam guanyar a poc a poc més confiança, ja que teníem una proposta molt potent.

El professional de mecànica ens va suggerir de no explicar tanta informació sobre les característiques tècniques del logotip. I també que ell no veia convenient que li diguéssim la normativa de com no es podia utilitzar la marca. Potser sí que podríem haver reduït una mica les diapositives sobre la part tècnica, però creiem que la normativa i usos incorrectes eren importants mencionar-los, ja que un bon ús de la marca garanteix tot el potencial d’aquesta.

A part, l’Àlex, de Logic Design, ens va comentar de no utilitzar totes les lletres en majúscules pel logotip, ja que quan l’utilitzem en text en comptes de «HIBOT» l’escrivim «HiBot«, el qual a ell li va semblar molt més atractiu.

Aquest suggeriment és el que ens va fer pensar més, ja que moltes vegades, en l’etapa de fer esbossos, vam provar de canviar algunes lletres a minúscules, perquè el logotip tingues un aspecte menys agressiu. Encara així, al final ens vam decantar perquè sigui tot en majúscules, però és un tema que tenim pendent per revisar. Els colors escollits creen una gran concordança amb el nostre concepte, l’objectiu del client i el target.

I per acabar també veien com una bona opció fer-la com si fos una marca dinàmica. És a dir, a partir dels mòduls dels quals s’ha construït el logo poder ser capaços de treure més aplicacions com icones, tipografia…

Nosaltres estem molt contents amb el treball que hem anat realitzant duran aquestes setmanes, hem après a organitzar-nos i fer una planificació més acurada, fer una recerca per saber on estem i com està el mercat i també per trobar inspiració. L’ús del color és molt important, ja que és un moment decisiu i que pot potenciar o no la marca. Els esbossos són importants i cal fer-ne molts per poder arribar al producte final i que per fer servir adequadament la marca es necessiten unes pautes.

Pel que fa a l’equip hem treballat molt bé, hem creat un bon ambient de treball on tots aportem i col·laborem i hem intentat que sempre la repartició de tasques fos equitativa per a tots.

Continuem millorant per afrontar la nova activitat, el packing de la mà robòtica servo.

1 thought on “M20 Marca 12 Avaluació Presentació”

 1. M20_MARCA_PRESENTACIÓ_PROFES
  En primer lloc volem felicitar-vos per la feina realitzada i també per tots els detalls que heu cuidat a la presentació, us heu preocupat molt des del primer moment per com afrontar aquesta exposició ara bé, aquesta era molt acadèmica.
  Pensem que és positiu la versió reduïda de la marca i la decisió de diferenciació respecte la competència. El client es va mostrar satisfet amb la vostra marca.
  Hem pensat que per a la propera presentació serà millor fer una reducció a 8 minuts. Podrà ser dinàmica i anirem relaxats.
  FELICITATS PER LA FEINA, US ENCORATGEM A CONTINUAR TREBALLANT IGUAL DE BÉ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *