ACTIVITAT 1 M20 PACK 01 Planificació PACK

M20 Pack 01 Planificació

El començament d’aquesta activitat, ha sigut molt més fàcil de planificar i d’organitzar-nos gràcies a tota la pràctica que hem adquerit de l’altre.

Hem seguit una planificació bastant similar de l’activitat anterior. L’Adrià i en Mario s’han tornat a encarregar de la planificació i de la creació dels diagrames. A més, com a la darrere activitat vam crear els diagrames de totes les activitats del projecte, i no d’una sola, ja teniem una idea en general d’aquesta fase en concret.

Per altra banda, la Irene i la Samar han tornat a encarregar-se de la realització del contrabriefing, de la redacció i revisió de les entrades del wordpress, i de la creació del vídeo per presentar les diferents propostes desenvolupades.

Referint-nos a la documentació, hem utilitzat principalment les plataformes de Pinterest i Padlet. La documentació del Pinterest ha sigut el primer pas, hem creat un tauler compartit entre tots els membres, i hem començat a posar les millors idees trobades per la plataforma. Una vegada hi havien una gran quantitat d’idees al tauler, ens han començat a sorgir plantejaments de tot tipus packaging. Llavors, les idees que ens han fet sorgir tots aquests plantejaments, les hem publicat al Padlet, explicant el perquè creiem que ens pot servir d’utilitat.

Sobre la part creativa, després de realitzar un brainstorming entre tot el grup, hem desenvolupat una proposta cada membre del grup, intentant que sigui la més apropiada a les necessitats del producte.

A continuació, adjuntem els arxius de planificació d’aquesta activitat:

Fluxograma Del Pack

GANTT Del Pack

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *