ACTIVITAT 1 INSTRUCCIONS

M20 Instruccions 02 Documentació

Instrucció és un terme amb origen en el llatí Instructio que fa referència a l’acció d’instruir (ensenyar, adoctrinar, comunicar coneixements, donar a conèixer l’estat d’alguna cosa). La instrucció és la recopilació de coneixements adquirits i el curs que segueix un procés que s’està instruint.
La instrucció, per tant, pot tractar-se de la formació o de l’educació en general. En aquest sentit, el concepte és molt ampli i abasta qualsevol tipus d’ensenyament que es dugui a terme en diferents àmbits.

Les instruccions també poden ser el conjunt de les regles o advertències per a un fi. Els reglaments dels jocs i el procediment per fer funcionar una màquina es coneixen com a instruccions.
Per aquest motiu, per exemple, quan ens comprem un joc de taula aquest incorpora al seu interior o fins i tot en un dels laterals de la caixa una detallada informació sobre el que serien les instruccions. D’aquesta manera, tots els participants sabran com transcorren les partides, en què consisteixen, quines normes hi ha o quin objectiu és el que cal complir.

De la mateixa manera, quan es compra qualsevol producte tecnològic, com pot ser un ordinador o un telèfon intel·ligent, es compta amb un petit llibre d’instruccions on es recullen qüestions relatives a la seva encesa i apagat, a la càrrega de la bateria…

És per això que el nostre kit de robòtica de la mà necessita unes instruccions incloses per a que el client sàpiga el seu funcionament.

Per poder realitzar propostes hem realitzat un procés de documentació a partir de la plataforma Pinterest, i a Padlet hem creat un taulell on recollir idees principals per les quals ens podem encaminar.

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *