ACTIVITAT 2 M20 MARCA 05 Planificació MARCA

M20 Marca 05 Planificació

Anteriorment, a la primera activitat, ens vam ocupar cadascú d’una tasca diferent segons els rols que ens vam assignar. Gràcies a una bona organització, les diferents parts de l’activitat van ser entregades a temps i correctament. Però, ens vam oblidar de repartir-nos la tasca de crear les entrades de WordPress, i de corregir les possibles faltes ortogràfiques. Així doncs, aquesta feina va recaure en només una persona. Per això, la part de les entrades, que vindria a ser l’informe tècnic, va acabar resultant més fluixa.

Per tant, a part de les feines que ens vàrem assignar, van anar sortint d’altres com:

 • Les entrades de WordPress: Es va acabar encarregant principalment la Irene, i també la Samar.
 • La creació del vídeo amb les propostes: La Samar va ser la principal encarregada.

El professorat va trobar alguns errors en el nostre flux, gràcies a això l’hem pogut millorar:

 • Massa feina: vam crear el flux des del principi del treball, fins a l’última activitat de tot el procés. Ens vàrem confondre per una petita falta de comunicació entre els professors, però, això ens ha servit per tenir una idea més avançada del que se’ns ve a sobre, i a més, ja tenim preparat un flux per les pròximes activitats.
 • Professionalitat: El flux era més aviat acadèmic, plantejat com una activitat feta a classe, però havia d’estar fet com si fóssim una empresa de veritat, així que hem fet els canvis necessaris perquè sigui més adequat per a una empresa.
 • Petits errors de fletxes: Teníem un petit error de dues fletxes que anaven a dues direccions, però només poden anar cap a una, així que ja ho hem corregit.

Per altra banda en el diagrama de GANTT també vàrem tenir diferents errors:

 • Massa feina: ja que el diagrama de GANTT el vam crear a partir del diagrama de flux, vàrem cometre els mateixos errors, crear-lo fins al final del projecte, incloent-hi pack, instruccions i video.
 • Caixetí: en relació al caixetí, va quedar buit, ara l’hem omplert col·locant la descripció del projecte.
 • Dates: hem corregit petits errors en les dates i els percentatges.

En aquesta activitat, ens hem intentar repartir-nos millor les diferents tàsques. Però, la majoria les hem hagut de fer entre tots ja que necesitaven l’aprovació de tots els membres del grup, per arribar a un acord mutu per arribar a un disseny que sigues de l’agrat de tothom. Apart d’això, en Mario ha corregit els errors que hi havien en el diagrama de flux, i l’Adrià els del diagrama de GANTT.

A continuació adjuntem els nous arxius de la planificació corregits per aquesta activitat.

Fluxograma

GANTT

3 thoughts on “M20 Marca 05 Planificació”

 1. Us heu centrat molt a comentar les revisions fetes en els documents. Com us deia a l’anterior entrega, caldria insistir més en l’estratègia de planificació i valorar els mètodes i temps emprats.
  Heu fet molt bona feina de correcció i teniu molt bona actitud versus el projecte.
  Felicitats!

 2. És cert que us heu centrat molt en redactar com heu anat fent les correccions i les revisions.
  Caldrà explicar millor com us heu planificat i com heu treballat durant aquesta etapa de prototips.
  Em sembla que esteu treballant molt bé i esteu avançant i evolucionant de manera molt positiva.

 3. Us felicito per la manera com esteu treballant, però crec que és ,olt millor que argumenteu la metodologia que heu seguit en comptes d’explicar com heu fet les correccions. Penseu que si el resultat és bó, es dòna er suposat que les correccions les heu fet bé ino cal insistir en elles.
  Felicitats!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *