ACTIVITAT 3 INSTRUCCIONS

M20 Instruccions 09 Art final + Maqueta

Després de parlar amb els professors i millorar la proposta escollida per les instruccions, aquest és el resultat final.

Hem canviat la retícula, ja que hem reorganitzat els elements, primerament tenim les peces necessàries per realitzar el muntatge, el pas per pas del muntatge i el resultat final. També hem afegit una mà o es pot veure quina part estàs muntant.

Hem utilitzat la modalitat d’instruccions de tipus seqüencial, ja que pensem que és la més entenedora en aquest tipus de producte. Es pot entendre fàcilment per les il·lustracions de les peces i que està en els tres idiomes que demana el client (català, castellà i anglès). S’han utilitzat els colors corporatius en tot el manual.

L’enquadernació, com ja vam avançar, es farà mitjançant una carpeta feta amb cartró microcanal, on també inclourà la peça de l’avantbraç, i les instruccions aniran unides a la carpeta mitjançant una goma elàstica de 2 mm de diàmetre. Van encunyades tant les pàgines com la carpeta i així ens assegurem que tot queda ben unit.

Aquí us deixem el PDF de les instruccions finals.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *