ACTIVITAT 4 M20 PACK 01 Planificació PACK

M20 Pack 01 Planificació

El començament d’aquesta activitat, ha sigut molt més fàcil de planificar i d’organitzar-nos gràcies a tota la pràctica que hem adquirit fins ara, ja que portem des del principi d’aquesta aventura planificant cada una de les etapes que realitzem.

Hem seguit una planificació bastant similar a la que hem anat portant des del principi. En Mario s’ha tornat a encarregar de la planificació i de la creació dels diagrames. A més, com a la darrera activitat vam crear els diagrames de totes les activitats del projecte, i no d’una sola, ja teníem una idea en general d’aquesta fase en concret. L’Adrià, amb l’ajuda d’en Mario, s’han encarregat del desenvolupament del pack amb la plataforma d’Artios CAD, fent de tant en tant reunions de grup per veure els resultats i compartir possibles aportacions de cadascú, ja que encara l’estem perfeccionant.

Per altra banda, la Irene i la Samar han tornat a encarregar-se de la redacció i revisió de les entrades del WordPress i que tota la documentació gràfica estigui correcte.

La Samar s’ha encarregat de l’elaboració del vídeo dels camins creatius, i cada membre del grup ha elaborat la seva proposta de vestit. A continuació, adjuntem els arxius de planificació d’aquesta activitat:

 

FLUX DEL DISSENY GRÀFIC

GANTT DEL DISSENY GRÀFIC

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *