ACTIVITAT 6 M20 PACK 09 Art Final + Maqueta Final

M20 Pack 09 Art Final

Pel pack final vam decidir aplicar diferents canvis proposats pels professors i que pensem que milloren el nostre disseny.

A continuació podeu veure el pack acabat, incloent els packs interiors i el manual d’instruccions, i tot vinilat.
La serigrafia interior per motius tècnics, ara és blanca i no turquesa com en la primera proposta d’aquest disseny. En les tapes de les caixes interiors podem veure la peça que conté i la quantitat, cosa que al costat del manual d’instruccions fa molt pràctic l’ús del kit.

Per produir aquest pack el primer va ser que tenir tots els arxius de ArtiosCAD correctes, i d’aquí els vam utilitzar per al disseny gràfic. Després amb el plotter es va imprimir tot el vestit per a l’exterior del pack i utilitzant l’eina de tall que proporciona el plotter per fer els adhesius de les tapes de les caixes. En el cartró escollit prèviament, C3 i ja amb la serigrafia de la indiana en blanc, vam vinilar tota la planxa per poder tallar el pack en la taula de tall, també tallem tots els packs interiors i muntem tot el pack. Per acabar enganxem els diferents adhesius a les tapes i a la carpeta que contenen les instruccions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *