ACTIVITAT 5 M20 PACK 06 Prototips Estructurals + Gràfics PACK

M20 Pack 06 Prototips Estructural + gràfic

Finalment, després del nostre procés creatiu hem arribat a un prototip final per al gràfic de la nostra estructura de pack.

Per a l’interior del pack hem decidit fer una impressió en indiana de la nostra imatge corporativa amb la seva versió reduïda, HB com va proposar la Irene. Utilitzant els nostres colors corporatius; hem escollit el color turquesa dels dos colors corporatius que tenim, a més el disseny de la indiana dóna dinamisme i originalitat al disseny gràfic interior del pack, ja que trobem l’HB en diferents mesures i posicions.

I per a l’exterior ens hem guiat per la proposta del Mario, la qual era molt simple, minimalista i senzilla. Tot el disseny va sobre un fons en blanc, el qual fa molt clar i entenedor tots els elements que anirem posant en les diferents parts del pack. A la tapa del pack tenim una il·lustració de la mà robòtica jugant amb els colors corporatius, als costats trobem la marca HiBot i el nostre eslògan «The Future on your hands«. També trobem diferents motius amb els colors corporatius que acompanyen a l’eslògan.A la part de darrere del pack trobem els símbols necessaris per als envasos, nosaltres n’hem decidit posar el símbol CE, la e minúscula junt amb el pes del pack, el símbol d’Ecoembes i el triangle del Möbius. A més tenim un diagrama que mostra com s’ha d’obrir el pack per aprofitar totes les capacitats que ofereix.

A continuació us deixem el PDF 3D del Pack amb el disseny gràfic exterior i interior.

M20_VestitPDF3D_ARROYOELKARKRISANCHEZSPITZ

I el video que mostra el muntatge del pack amb el vestit inclós.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *