ACTIVITAT 1 M20 PACK 04 Avaluació PACK

M20 Pack 04 Avaluació

Després d’haver realitzat la primera part d’aquest projecte, en la qual haviem de crear la marca del nostre producte, la mà robòtica la qual a partir d’ara ens dirigirem a ella com a HiBot, ens hem disposat a començar el que seria la segona part d’aquest projecte, la creació del Pack per a HiBot.

Com ja vam fer anteriorment vam elaborar una planificació de tota la feina que haviem d’elaborar, la  qual va ser molt semblant a la primera part de creació de marca:

 • En Mario i l’Adrià es van encarregar de la planificació (diagrames de GANTT i flux).
 • La Irene juntament amb la Samar es van encarregar a elaborar el contrabriefing.
 • La Irene es va encarregar de la organització dels documents i les entregues com s’ha fet fins ara.
 • I la Samar es va encarregar de l’elaboració i edició del video dels diferents camins creatius.
 • Referent a la redacció i correcció de les entrades de wordpress tots hem aportat de la nostra part.

Arribat aquest punt, ens hem sentit més interessats a informar-nos i investigar sobre el tema del packaging, ja que hem volgut mantenir una concordància entre el packaging i la marca realitzada mantenint conceptes en comú, com la modulació.

El material a ha sigut una part a estudiar ja que al principi pensàvem ens podría limitar a l’hora de realitzar certes formes, pero tot el contrari, hem vist la gran versatilitat que té i a més les empreses estan aposatant per el cartró corrugat per els seus envasos o transport.

Ara ens queda fer una avaluació de totes les alternatives presentades pels membres del grup i decidir quina està més encaminda a representar el concepte que volem transmetre, i així començar a desenvolupar la segona fase.

 

 

 

6 thoughts on “M20 Pack 04 Avaluació”

 1. Antes que nada, felicitaros como grupo pues se ve que habéis trabajado bastantes ideas útiles para el pack.
  En cuanto al contrabreafing, es correcto pues responde a los nuevos factores planteados en el breafing. El diagrama de Flujo y GANTT también son correctos pues no faltan pasos para completar el apartado más estructural del trabajo.
  Podemos ver que la documentación es amplia, ya que habéiis buscado en internet tanto como en libros, lo cual demuestra un cierto interés por el trabajo y se ve reflejado en vuestras propuestas.
  Seguid así!

 2. L’apartat de contrabriefing està desarrollat molt bé, deixeu ben clars els objectius i és molt complert.
  L’apartat d’ organització és correcte.
  Bona documentació en el pinterest y padlet.
  Camins Creatius, molt bona feina, teniu propostes molt bones que poden arribar a ser un èxit. Creiem que es demanava que cadascú fés proposstes individuals, a més a més d’un plan B.

  Molt bon treball. Felicitats!
  🙂

 3. Felicidades por el trabajo y por el buen grupo que habéis formado.

  Con respecto al Contrabriefing decir que consideramos que habéis realizado un buen trabajo, esta completo en todos los aspectos que se piden.

  La planificación como lleváis haciendo desde un principio está muy completa y bien estructurada paso a paso, lo que estamos seguros os permite una mejor gestión del tiempo y del trabajo.

  La documentación la encontramos muy completa y suficientemente amplia como para poder planear varios caminos creativos.

  Los caminos creativos parecen tener una buena base gracias al brainstorming y la documentación del producto que deberá contener el pack. Sobre la gran compartimentación que parece regir el pack, está justificado a partir de la modulación. Pero creemos que en este caso, que la modulación tenga la justificación en la propia estructura no es tan adecuado como en otros elementos o aplicaciones. La modulación debe dejar de ser tan rígida para poder extraer su potencial, podríais intentar que esta forma compartimentada tuviese su origen en el contexto externo y no en un sistema modular autógeno y estructural.

  Decir que nos parece un gran trabajo en todos sus aspectos y niveles. Esperamos haber sido de ayuda y que os sirva para futuras actividades del pack.

 4. Per començar, ens agradaria felicitar-vos pel treball fet en aquest segon projecte, com és el Pack.
  El contrabrífing és molt complet, es nota que s’ha treballat bastant el brífing per arribar a la conclusió del contrabrífing.
  L’apartat de planificació també com l’anterior és correcte, el diagrama de FLUX està complet, no falten apartats per completar l’apartat estructural. El diagrama de GANTT està treballat i tot ordenat seguint una planificació lògica d’aquest projecte.
  La documentació es nota treballada, heu buscat en diferents pàgines web, per així intentar aconseguir el millor pack possible per a aquest producte, això es veu en els esbossos treballats i en les maquetes fetes amb paper.
  Molt bon treball, seguiu així!

 5. Primer de tot felicitar-vos a tots els integrants del grup pel bon treball que esteu realitzant, es nota l’empeny que li esteu dedicant i aquest dóna els seus fruits.

  Contrabrífing:
  Compleix tots els requeriments que se’ns demanaven, i es admirable el treball de fons que hi té.

  Planificació:
  Coma totes les entregues que heu presentat de M20 el vostre apartat de planificació sempre ha estat molt potent. Gràcies a això teniu la capacitat de distribuir-vos el temps entre tots els integrants del grup i d’aquesta manera millor la vostra productivitat.

  Documentació Estructural:
  Teniu una bona documentació amb bones conclusions, presentada de manera correcta i ordenada.

  Camins Creatius:
  Molt bon apartat ben argumentat i estructurat. En aquest apartat ens ha mancat més propostes de pack per cadascun dels membres, ja que creiem que aquest punt de l’activitat es tracta principalment de donar diverses possibilitats de propostes per a l’activitat de «prototips» i decidir-ne una definitiva (part creativa).
  Tot i això les propostes que heu presentat són molt bones i esperem veure’n el desenvolupament.
  Quant al vídeo us felicitem, ja que cada proposta està ben representada. També esmentar que el vídeo és dinàmic gràcies a les animacions que li doneu i això fa que sigui més agraciat a l’hora de veure’l.

  En definitiva teniu molt bon treball, heu treballat de valent per aconseguir aquests bons resultats i esperem que seguiu en aquesta línia de treball de cara al futur.

 6. Felicitat per tota la feina! El wordpress l’esteu desenvolupant molt bé, crec que teniu una idea que si la treballeu bé pot funcionar.
  Heu aprofitat molt bé la información disponible i la recerca de les informacions complementàries que es necessiten pel desenvolupament del projecte pack i és prou coherent amb el que heu fet fins ara.
  Molt bon treball. La part de planificació éstà molt ben resolta.
  Felicitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *