ACTIVITAT 3 M20 PACK 08 Planificació PACK

M20 Pack 08 Planificació

El començament d’aquesta activitat, ha sigut molt més fàcil de planificar i d’organitzar-nos gràcies a tota la pràctica que hem adquirit fins ara, ja que portem des del principi d’aquesta aventura planificant cada una de les etapes que realitzem.

Hem seguit una planificació bastant similar a la que hem anat portant des de el principi. En Mario s’ha tornat a encarregar de la planificació i de la creació dels diagrames. A més, com a la darrera activitat vam crear els diagrames de totes les activitats del projecte, i no d’una sola, ja teníem una idea en general d’aquesta fase en concret. L’Adrià, amb l’ajuda d’en Mario, s’han encarregat del desenvolupament del pack amb la plataforma d’Artios CAD, fent de tant en tant reunions de grup per veure els resultats i compartir possibles aportacions de cadascú.

Per altra banda, la Irene i la Samar han tornat a encarregar-se de la redacció i revisió de les entrades del wordpress, i de la investigació i estudi dels materials que utilitzarem per al nostre pack, creant, tot seguit, un informe que reculli tota la informació obtinguda. I finalment han elaborat la presentació de la nostra proposta final de pack per a HiBot.

A continuació, adjuntem els arxius de planificació d’aquesta activitat:

M20_Flux_ARROYOELKRARKRISANCHEZSPITZ
M20_GANTT_ARROYOELKARKRISANCHEZSPITZ

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *