ACTIVITAT 4 M20 PACK 03 Camins Creatius Gràfics PACK

M20 Pack 03 Camins creatius gràfics

Un cop vam realitzar la documentació necessària, cada membre del nostre equip va començar a realitzar la seva proposta a partir dels brainstormings i mind maps que vam realitzar conjuntament.

(Feu click al play per veure com hem desenvolupat el mapa mental 😄)

Alternatives dels membres de l’equip:

#1 IRENE
La meva proposta es basa en l’ús dels colors corporatius i el color kraft de la caixa. A la tapa hi anirà el logotip de la marca sobre un fons blanc, les parts laterals de la tapa que tenen forma triangular una serà turquesa i l’altre serà taronja. Dintre de la caixa trobarem una indiana amb la versió HB de HiBot, i les caixes que contenen les peces, a la tapa hi anirà la identificació de cada tipus de peça.

#2 SAMAR
Per a la meva proposta he pensat de fer una impressió del logotip en els laterals del pack, fent que quan el pack s’obri i es torni a tancar el logotip encaixi i es completi. També he pensat en introduir una frase que actués com a eslògan en la part superior del pack un cop està tancat; “La tecnologia esta en tus manos”, fent menció a les mans, ja que és el principal factor en aquest kit de muntatge.
I finalment per a l’interior, he pensat a fer una impressió amb el nom de cada peça en la seva caixa corresponent.

#3 MARIO

Jo m’he basat en el disseny del telèfons mòbils Iphone, en els laterals de la caixa s’hi trobaria el logo de HiBot, i en la part superior de la tapa una il·lustració de la mà robòtica i en la part frontal utilitzar la versió HB de la marca i en els laterals posar dues línies amb els colors corporatius i en la part de darrer instruccions del funcionament del nostre pack. Per la part interior estaria bé posar una il·lustració de les peces que formen el kit, així seria molt més útil per l’usuari.

#4 ADRIÀ

Segons la documentació que hem fet, penso que el recurs que la marca es pugui llegir ja sigui amb el pack en horitzontal i vertical em sembla molt atractiu, en una il·lustració de la mà robòtica a la tapa ajudaria a l’usuari a veure com és el resultat final del producte. Per l’interior posar el nom de les peces en la tapa de la caixa que les conté pot ser molt útil per l’usuari.

 

Video de les alternatives

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *