ACTIVITAT 1 INSTRUCCIONS

M20 Instruccions 04 Avaluació

Amb aquesta activitat comencem una altra etapa necessària per a la realització del kit de la mà robòtica, les instruccions.

Ens hem adonat que les instruccions són tan important com el disseny d’un bon pack, ja que sense elles no es pot entendre com funciona el producte.

Nosaltres hem apostat per utilitzar el cartró com enquadernació del manual d’instruccions, a més el nostre mètode ens permet extreure les pàgines i pot resultar molt útil per l’usuari. També ens hem adonat que l’ús del color és importantíssim i que pot ser una manera molt fàcil de diferenciar les diferents parts del kit.

A poc a poc anirem treballant i polint aquesta proposta, així que us convidem a passar per aquí i seguiu tot aquest procés amb nosaltres.

😊

5 thoughts on “M20 Instruccions 04 Avaluació”

 1. Primeramente, deciros que muy buen trabajo, pues os habéis desenvuelto correctamente en el aspecto del Manual.
  El diagrama y la planificación están correctos aunque se podrían añadir algunos aspectos más. Las propuestas en cambio son variadas y muy aclaradoras en cuanto a lo que queréis hacer, así pues la propuesta final que ofrecéis es muy interesante por el hecho de usar el cartón y la forma de distribuir el manual con la libreta de hojas unidas por una goma.

  Muy buen trabajo chicos! Esperamos que os salga tal y como lo habéis planteado!

 2. Encontramos que este trabajo sobre el manual de las instrucciones esta bastante correcto, aunque no hay propuesta por parte de uno de vuestros miembros, deberíais revisarlo lo antes posible.

  La documentación és correcta y se ve bastante completa.

  El apartado de planificación esta correcto, todo bastante bien planificado.
  Todas las propuestas presentadas son diferentes entre si y queda bastante claro lo que se quiere transmitir con cada una.

  Seguid así, muy buen trabajo!

 3. Primer de tot felicitar-vos per la feina realitzada!

  01 – Planificació:
  Teniu molt ben estructurada i repartida la feina de manera equitativa, ben definides totes les etapes del procés el diagrama de flux i amb una temporització real de gannt.

  02 – Documentació:
  Teniu una bona documentació amb bones conclusions, presentada de manera correcta i ordenada.

  03 – Camins Creatius:
  En l’partat de camins creatius és molt complet i es veu perfectament les propostes de cada un dels integrants, aquestes ben argumentades i presentades.

  Concloem en què teniu un treball correcte. Us animem a fer que seguiu treballant per tirar el projecte endavant!

 4. Primeramente, por parte de vuestra etapa de planificación, vemos que es correcta y esta explicado los roles que desarrolla cada miembro del equipo. Los diagramas de flujo y Gantt tambien son correctos.

  Por la parte de vuestra documentación vemos que habéis buscado bastantes imágenes para vuestra documentación masiva y que el padlet tambien es correcto y explicais bien vuestras ideas.

  Para finalizar, por la parte de caminos creativos, vemos que es correcta vuestras explicaciones de propuestas de cada miembro del equipo, pero encontramos a faltar esbozos de cada propuesta para visualizar mejor vuestras ideas y una explicacion mas extensa con todos los items que se nos pedia de medidas, márgenes, estructura de pág., etc.

  En general vemos un trabajo muy correcto, ánimos. 😁

 5. Bona feina de documentació en relació al Manual d’Instruccions.
  Revisar a fons el flux per adaptar-lo al proces editorial. El Gantt també s’ha d’adequar al mateix procediment.
  La idea és bona, però a WordPress caldria especificar més
  Explicacions de cada component correctEs, però els arguments són poc consistents.

  Endavant i ànims. Bona feina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *