ACTIVITAT 1 M20 Marca 04 Avaluació MARCA

M20 Marca 04 Avaluació

A partir d’un briefing donat per el client en aquest cas Meca Sarrià, el qual ens proposaba dissenyar la marca per un kit d’una mà robòtica servo, hem tingut que completar-lo i desenvolupar-ho  per tal de fer el Contrabreifing . Després de fer aquesta fase hem tingut que planificar tot el projecte, i el mètodes que hem utilitzat han sigut un Fluxograma en el qual hem plasmat les fases de la producció i un diagrama de Gantt per conntrolar el temps de cada fase.

A partir d’aqui vam repartir-nos les diferents tasques del projecte guiant-nos en els test de Belvin realizats prèviament per cada membre del equip. Després vam continuar amb la documentació, primer en Pinterest on vam crear un tauler col·laboratiu i vam anar guardant idees de forma quantitativa. En la plataforma de Padlet vam seleccionar les idees qualitatives i que ens ajudarien a guiar-nos en la creació de la marca, a part vam haver d’investigar sobre el sector en el qual treballariem i tèndencies del mercat a nivell de disseny.

Tot seguit vam continuar fent Brainstormings i Mind maps  per la cerca d’un naming , aquest els vam fer individualment i després de manera grupal, amb la qual cosa vam arriba a escollir «Hi – Bot» com a naming de la marca ja que pensem que reafirma els conceptes de diversió i robòtica del briefing. Continuant amb les fases vam realitzar esbossos per les alternatives creatives. Cadascú va treballar en les seves propostes fins que vam arribar a recopilar-les en un video, on presentàvem les nostres alternatives. En la pròxima fase escollirem una i l’anirem desenvolupant treballant més en el concepte a nivell de disseny i color .

Aquesta primera activitat com a grup ens ha fet organitzar-nos per arribar a temps a l’entrega, cal dir que hi han hagut membres que han col·laborat més que altres però pensem que si en seguim posant les piles podem continuar amb aquest projecte cada cop més còmodes, de manera eficaç i col·laborativa.

 

6 thoughts on “M20 Marca 04 Avaluació”

 1. 8_M20_MARCA_ACT1_Amat_Casares_Espinosa_Marta

  Habeis hecho un muy buen trabajo en todo, sobretodo en el video, aunque tendriais que revisar la estructura del menú superior y la entrada de documentación que no esta muy clara donde encontrar los enlaces.

 2. Primero de todo felicitaros por el trabajo hecho, se nota que habéis trabajado en equipo y habéis conseguido sacar adelante esta parte del proyecto.
  Solamente comentaros que en el Contrabriefing hemos encontrado algunos apartados en los que habéis hablado de aspectos que no correspondían, como por ejemplo en el eje de comunicación en el que teníais que hablar de estrategias o en el de relación con el mercado en el que se tenía que describir la situación del mercado de la robótica.
  Pero a la vez se nota que os habéis documentado y habéis aportado información para corroborar lo que estabais diciendo, por lo que la parte de documentación, sin duda, creemos que es muy completa.

  ¡Buen trabajo! 🙂

 3. 8_M20_MARCA_ACT1_LOPEZ_IGLESIAS_CAMPAMA_MUXI

  Per començar, felicitats per la feina.
  Primerament comentar que en la fase de 00 Briefing + Contrabriefing s’ha fet molt bona feina en la part d’escriptura del document i les referències per contrastar la informació li donen un toc molt professional.
  Seguidament en la fase 02 documentació dir que és de les millors, compta amb informació addicional molt interessant que no resulta excessiva, però en el Padlet opino que es una mica pobre visualment.

  Finalment en la fase 03 Camins creatius, el vídeo es espectacular i la eina amb la que s’ha treballat resulta molt interactiva, la única cosa a dir es que no s’escolten gaire be els àudios de cada un dels membres del equip. La explicació a WordPress és detallada i s’entén a la perfecció el que voleu transmetre.

 4. 8_M20_MARCA_ACT1_Velasquez_Minga_Salvador_Tasias

  En tot el seu conjunt el treball està perfecte, tot i que en alguns punts del contrabrífing hi ha informació de més que no demanava l’activitat. Us felicitem pel treball aconseguit.

  Seguiu així!

 5. 8_M20_MARCA_ACT1_Vasquez_Maled_Cayero_Mayorga

  En la parte de 00 Briefing + Contrabrifing toda la información y todo el análisis está muy documentado y creemos que es un gran trabajo.

  El proceso de 01 planificación es muy completo y acorde a la realidad por lo que no hay mucho que decir. Sencillamente revisar el diagrama de flujo, que en un momento hay una división del flujo en dos simultaneas. Y en el GANTT, revisar el apartado de Avaluació de la actividad 1 de Marca que parece tener algunas fechas mal definidas.

  La parte de 02 documentación, está muy completa, creemos que el trabajo realizado es muy correcto. En el Padlet, a la hora de analizar las imágenes obtenidas de Pinterest, creemos que se encuentran grandes ideas como en el apartado de Samar donde habla de combinar la línea recta y la línea curva que más tarde aplicáis a algunos esbozos o incluso la tipografía aportada por Mario que aunque no llegáis a sacarle provecho tiene un potencial muy grande.

  Por último la etapa de 03 caminos creativos como toda la resta está muy bien estructurada y muy completa. Algunas cosas a comentar sería que no nos llega a convencer los mindmaps individuales. Respecto a los esbozos vemos dos claras directrices, la primera a la que responden Irene y Adrià es una combinación de escritura manual con tipografías de palo seco (con un concepto más tecnológico), creemos que Adrià une de forma muy acertada el término HI con ese lettering más de escritura y deja el concepto BOT para la tipografía más tecnológica y sobria. Por otra parte y aunque Samar se acaba decantando por otra idea, poder combinar ideas de Mario de líneas rectas con elementos curvos como Samar da a muchos de sus esbozos es algo que tiene muchas posibilidades y responde de forma perfecta a vuestros conceptos.

  Por último animaros a continuar así y esperamos haberos servido de ayuda para continuar el proyecto.

 6. 8,8_M20_MARCA_ACT1_PROFES
  Prou ben treballat. Valorem positivament la capacitat de síntetitzar la informació que heu mostrat.
  Quan teniu enllaços a documents i/o planes externes al vostre lloc, seria molt millor que s’obrissin en una altra pestanya del navegador i no perdre la posició del vostre lloc.
  -Apartat de conclusions por treballat. És descriptiu.
  -Hi ha un enllaç a «sample page» en la part de menú superior!!
  -En general s’hauria de millorar el redactat.
  -El plantejament d’estructura és senzill però força correcte.
  -Ampli ventall de conceptes a PINTEREST
  -PADLET ordenat i explicat.
  -Desequilibri de treball entre els membres del grup.
  -Hauríeu de fer una revisió ortogràfica del que aneu escrivint, és important que la lectura sigui entenedora, que ja ho és però també que estigui sense errors.
  -Proveu a afegir un Favicon.
  -Wordpress sencillo però funcional.
  -És molt descriptiu, falten conclusions, que és el més interessant.
  -S’han de posar més clars els conceptes a transmetre que és l’objectiu clau d’aquesta activitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *