ACTIVITAT 3 M20 MARCA 11 Avaluació MARCA

M20 Marca 11 Avaluació

En aquesta última etapa vam definir, finalment, els nostres colors corporatius; Taronja i Blau. També vam fer uns quants retocs a la nostra imatge corporativa per tal d’aconseguir l’harmonia del logotip, tan en espais entre lletres, com en la quantitat de blancs que volíem que es veiessin, i també, vam modificar algunes formes per tal d’aconseguir transmetre el nostre objectiu principal, diversió.

Creiem que la nostra evolució fins ara ha sigut positiva, ja que davant de les dificultats trobades i errors comesos durant el procés de creació de la nostra marca, hem sabut com solucionar-los i aconseguir un resultat del qual estem realment satisfets.

Hem après molt durant tota aquesta etapa creativa, primerament havíem de deixar clar quins conceptes volíem transmetre i, si no era suficient, trobar un nom que encaixés a la perfecció amb aquests conceptes. Un cop vam tenir clares les dues coses havíem de començar a idear el nostre disseny, tots vosaltres ens heu anat seguint durant el procediment i heu anat veient com no és una feina fàcil que s’aconsegueix de primeres, des de la primera proposta fins a la final hi han hagut grans canvis, tot gràcies a les vostres aportacions, sens dubte.

Aquest ha sigut el començament d’un gran projecte que ens espera més endavant. Us anirem mantenint informats de totes les novetats.

Gràcies!

6 thoughts on “M20 Marca 11 Avaluació”

 1. Moltes felicitats, molt bona feina!
  A data de 12/11 l’apartat d’avaluació no hi és.
  La feina en general és força correcta.
  Han fet un esforç molt gran en temes de planificació i comunicació
  Manual ben treballat
  L’apartat de tipografia potser està desordenat
  Falten mesures a les aplicacions, algunes aplicacions amb mides poc especificades.
  Presentació bastant bé.
  1.- No hem vist el concepte en el procés creatiu.
  2.- A la Marca li manca aire en la diapositiva on la presenteu per primera vegada.
  Us encoratgem a continuar treballant en positiu, ho esteu fent molt bé.
  No oblideu de posar les conclusions.

 2. Para empezar, decir que el WordPress está logrado y el hecho de enlazar días con las entradas es bastante interesante.
  En cuanto al trabajo en sí, está bien el tema de la corrección de errores referentes al anterior trabajo, se ve una mejora, pero en el flujo puede llegar a faltar un apartado que mencione la creación del documento de la presentación.
  El manual está bastante completo, aunque remarcaremos unos pequeños detalles: la introducción a lo mejor es más extensa de lo que debería ser, puesto que ya se debe entender lo que es y la explicación se alarga. El otro detalle es que en las aplicaciones falta las medidas exactas de la colocación del logotipo.
  Por último nos queda felicitaros por este trabajo ¡Bien hecho equipo! 🙂

 3. Abans de començar, ens agradaria felicitar el gran treball que heu fet, teniu un WordPress molt ben estructurat i amb molt de treball darrere.
  A planificació es veu molt complet tant el Flux com el GANTT, potser es troba a faltar l’apartat de presentació com a tal en el flux i en quant al manual potser faria falta especificar les mides de la marca en les possibles aplicacions d’ aquesta.
  En general, és un gran treball, seguiu així, molt ben fet!

 4. Todos los apartados parecen ser muy completos en cuanto a los objetivos demandados. En la planificación se cumplen todos los requisitos, por lo que consideramos un trabajo muy bueno. El manual de marca vemos que esta muy completo y bien diseñado, nos gusta como aplicáis una imagen corporativa dentro de vuestro material. La presentación muy similar al manual de marca, se corresponde con la resta del trabajo tanto en imagen como en nivel.

  Muy buen trabajo, mucha suerte en los futuros proyectos. Confiamos en que sigan al mismo nivel.

 5. Primer de tot felicitar a l’equip per la bona feina realitzada.
  L’apartat de planificació el veiem correcte segons el que es demanava. En quan al manual de marca veiem que es un manual molt complert encara que veiem manca en les mides de l’aplicació de la marca. La presentació la veiem molt adequada ja que encaixa amb el manual de marca i amb la feina realizada.
  Molt bona feina, continueu així!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *