ACTIVITAT 2 M20 Marca 07 Avaluació MARCA

M20 Marca 07 Avaluació

A partir de la proposta del Mario, vam començar a desenvolupar-la individualment, més tard ens vam reunir per definir conceptes importants que trobavem necessaris per la nostra marca.

Durant el procés de desenvolupament, ens vàrem trobar diferents inconvenients visuals:

 • Un cop vam crear el primer prototip, vam decidir mostrar-lo a diferents persones externes, la majoria llegia Hi Bot, pero en diferents casos llegien Hi 30T. Aquest fet ens va obligar a realitzar un nou prototip, afegint més elements a les lletres corresponents, en aquest cas la «B» i la «O».
 • Seguidament, per obtenir un assessorament més tècnic, vam acudir a l’Àngel. Ell ens va comentar diferents aspectes:
  • Treballar els blancs i els espais de la marca.
  • Mantenir una coherència entre totes les lletres, per tant vam decidir modificar la «H», que estava en minúscula.

Finalment vàrem obtenir el nostre prototip final. Aquest està format per formes geomètriques, combinant formes quadrades i rodones per tal d’obtenir un equilibri visual. Referent a la proporcionalitat, la raó àuria va ser aplicada a totes les corves del logotip, i també es va aplicar per definir l’espai de seguretat que envolta la marca, ja que la secció àuria és un recurs molt utilitzat en el món artístic.

Per definir quins colors seríen més adecuats per Hi Bot, després de l’estudi previ sobre els colors més utilitzats en el món tecnològic, hem decidit arriscar-nos i marcarnos el repte de diferenciar-nos de la competència. Els colors escollits han sigut el turquesa (88, 9, 36, 0)  i el taronja (0, 50, 100, 0) valors CMYK.

Durant aquesta etapa hem aprés a portar endavant els inconvenients que se’ns han anat presentant durant el procés de desenvolupament de la nostra marca, també ens hem donat compte que la colorimetria dins del món dels logotips és un aspecte molt important a tenir en compte.

Per a més endavant decidirem el color que més s’escau en la marca, i definirem el manual corporatiu junt amb les seves aplicacions.

6 thoughts on “M20 Marca 07 Avaluació”

 1. Primero de todo deciros que creemos que estáis haciendo un muy buen trabajo. Vemos que habéis completado esta segunda actividad con todo lo que se nos pedía y el resultado va por el buen camino.
  En el apartado de Prototipos nos parece muy interesante que hayáis considerado la legibilidad del logotipo, ya que tenéis razón cuando decís que con alguno de los diseños no se acaba de entender y leer bien.
  Seguramente con un poco más de tiempo acabéis de pulirlo, así que os animamos a que continuéis así 🙂

 2. 8_M20_MARCA_ACT2_Vasquez_Maled_Cayero_Mayorga

  El apartado 05 Planificación no aporta gran información sobre la planificación de esta segunda actividad, aún así los archivos están correctos y completos. Buen trabajo.

  En el segundo apartado, 06 Prototipos, hay que remarcar un buen trabajo y una correcta evolución de la marca. Por otro lado, esta evolución nos genera diversas dudas. En primera instancia vemos una rápida eliminación de las minúsculas en el término “hi”, el concepto que seguramente le da el aspecto más amigable y divertido que buscáis, queda patente pues al poner el color lo enfocáis directamente a esta parte del logotipo, entonces nos preguntamos porque no formalmente dividir el logo pero si colorimétricamente, si queréis esa dualidad en el logotipo, debéis pensar también en su representación monocromática. Una segunda duda que nos surge son las particiones que creáis en las letras, sencillamente si se corresponden a algún parámetro o son arbitrarias, en este segundo caso las elegidas para la letra H nos parecen confusas siendo una letra I la siguiente.

  Después de revisar el trabajo completamente solo queda animaros a continuar así y desear haberos servido de ayuda en vuestro proyecto.

 3. Primerament donar-vos l’enhorabona pel treball realitzat.

  Per la part de planificació, el nostre equip de treball considera que el diagrama de flux és una mica confós en quant a l’estructura no del contingut. Caldria indicar més específicament l’ordre del flux. i en quant a diagrama de GANTT s’hauria d’afegir les dates del procés de l’activitat 2 (prototips), per la resta està tot correcte.

  Per altra banda l’apartat de prototips, creiem que heu aconseguit un treball molt complet, la marca funciona gratament. Només indicar que en el wordpress les imatges en continu moviment per a la lectura maregen, també n’hi han unes que fins i tot canvia les seves mesures i el text no para de moure’s a munt i abaix. També mencionar del text adjunt que heu utilitzat com per afegir informació creiem necessari posar la font d’on s’ha tret.

  Us animem a que seguiu treballant com ho heu estat fent fins ara!!!

 4. Per començar ens agradaria felicitar-vos per la feina feta.

  Pel que fa l’apartat de planificació no aporta molta informació sobre la planificació, ja que us centreu exclusivament a corregir els errors de l’anterior qualificació, però estan molt ben resolts.
  El segon apartat de prototips està ben explicat i es veu l’evolució que s’ha anat fent, i creiem que heu fet una bona tria dels colors. Ja només us falta acabar de polir algun últim detall.

  En resum us animem a seguir treballant, ja que aneu pel bon camí!

 5. Moltes felicitats, molt bona feina! Esteu treballant molt bé i esteu avançant i evolucionant de manera molt positiva.
  Hi ha molt esforç de correcció i ganes de millorar.
  Caldria revisar alguns aspectes de redacció.
  Caldrà explicar millor com us heu planificat i com heu treballat durant aquesta activitat.
  Heu realitzat unes conclusions molt correctes de la vostra feina en relació als prototips, heu tingut en compte molts aspectes i heu desenvolupat una feina important d’investigació.
  Poseu el widget de categories a dalt de la sidebar.
  Potser ja podeu posar en lloc de la tipografia el vostre logo a la capcelera per veure con funciona.
  A l’apartat d’avaluació s’hauria de parlar de la programació també.
  Bona feina, felicitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *