ACTIVITAT 1 M20 Marca 03 Camins Creatius MARCA

M20 Marca 03 Camins Creatius

Per arribar fins al nostre naming, Hi-Bot, vam començar a fer diferents mind maps a partir de la tècnica de Brainstorming (traducció: pluja d’idees). Primerament, cadascú va fer el seu propi individual, i després, tot el grup ens vam reunir per ajuntar idees. Un cop vam tenir tots els nostres possibles namings, ens vam reunir amb en Julio perquè ens pogués assessorar. Posant en comú totes les nostres idees ens vam acabar decantant per dues opcions: «Hand» i «Hi-Bot».

Després de donar-li moltes voltes, vam arribar a la conclusió que Hi-Bot era el naming que més encaixava amb els principis que volem transmetre: Diversió, com a objectiu principal, i proper a la joventut, utilitzant el «hi» com a salutació típica a les xarxes socials tan utilitzades avui dia. El «hi«, també, convida al nostre públic al món de la robòtica, i per si no teníem prou amb les coincidències, per saludar normalment es gestualitza amb la mà, i el naming que estem creant és per la mà robòtica.

En l’àmbit conceptual van sorgir formes geomètriques, tonalitats taronges, turqueses, negres, etc.

A partir d’aquí cada membre del grup va realitzar la seva proposta de marca:

#1 Irene

La meva proposta es basa en la programació i el lettering d’estil handwriting, així s’aconsegueix barrejar la tecnologia i la tendència entre els joves. Si desenvolupés i es jugués amb els color, penso que seria una bona alternativa per la marca.

#2 Adrià

Volia fer que el «Hi» fes com una mà, el qual al final no ho vaig veure funcional. I m’he decantat per el «Hi» en cal·ligrafia, ja que és més amigable, ja que és la salutació i el «Bot» la B embarassada fent referència a les noves generacions qui utilitzaran el producte, i la T tallada que simula una eina té el concepte de futur.

#3 Mario

Jo he intentat portar la meva proposta a un ambient més modern i tecnològic. He començat amb una tipografia simple de pal sec i he començat a treure barres de les lletres fins a arribar a la imatge que volem transmetre. A més, en total a tot el logo hi falten 5 barres, amb això vull fer veure que són els 5 dits que té el nostre producte.

#4 Samar

Dins de les meves propostes, vaig estar provant diferents tipografies combinant formes quadrades amb rodones, incloent-hi el lettering per donar-li un toc més dinàmic i proper a la nostra marca. Una altra idea era utilitzar la mà robòtica fent el gest d’OK com a lletra B de BOT, però no em va arribar a convèncer.

Una altra opció que vaig trobar interessant, van ser la de les formes dels números dels rellotges digitals, per donar-nos el concepte de món digital a la marca.

 

 

Video de les propostes per Hi-Bot

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *