ACTIVITAT 1 VIDEO

M20 Vídeo 00 Briefing + Documentació

MecaSarrià com a client, ens ha demanat la realització d’un video promocional de la mà robòtica.

Els conceptes que volem potenciar són el minimalisme, la funcionalitat i el dinamisme, conceptes que hem aplicat tant a la nostra marca, pack i instruccions.

El target serán professors i alumnes interessats en el món de la tecnologia i la robòtica.

L’slogan que farem servir serà «The Future On You Hands», el qual ha sigut aplicat en el vestit del pack. L’estructura que tindrà el nostre video és el següent: Logo, pack, instruccions, slogan. Pensem en deixar l’slogan pel final per així potenciar el missatge i que sigui la última cosa amb la que es quedi l’espectador.

Aquí teniu el Briefing complert:

Continuant amb la documentació, hem fet una recerca de videos que ens ajudaran a donar-li forma al nostre video, seguidament us mostrem un anàlisi de diferents videos.

Anunci Coca-Cola #SienteElSabor

D’aquest spot podem treure la idea d’ensenyar el producte mentre succeix una o varies histories, per fer veure el receptor com seria el producte en una situació quotidiana de la vida real.

 

Spot publicitario – Survival Prep Shop

Aquest anunci es bastant curt i sençill, però ens mostra correctament els avantatges en diferents situacions perilloses per el producte. A més, també ens explica els pasos que hem de seguir per utilitzar-lo correctament.

 

Spot Publicitario | Mega Pack Software Pro 8

En aquest cas, ens mostra imatges ensenyan les principals qualitats del producte, mentre una veu ens les explica, aportant més fluidesa i comprensió al vídeo.

 

Spot Pack it

Aquest spot es més original, ja que primer de tot ens mostra el producte, i després, pas per pas, com va empaquetat amb el seu packaging corresponent. I en comptes de grabar-ho tot en un vídeo, ha anat fent foto a cada pas, donant-li així un toc més modern.

 

Spot publicitari – 3D

Ens mostra el producte en 3D, desde tots els angles, el que ens ajuda a veure les seves dimensions originals, i tenir una idea més correcte del producte. Aquest efecte 3D nosaltres el podriem utilitzar gràcies al ArtiosCad.

 

Meet iPhone X — Apple

Tots els efectes que té aquest anunci, ens ajuda a veure el producte com si fos molt modern, i molt cridaner. A més, ensenya els seus avantatges amb petites escenes per a que sigui més entenedor.

 

Publicidad PERSONAL – Gino Tubaro – Manos

Aquest video ens pot ajudar molt ja que es un producte molt semblant el que es publicita, com va ser dissenyada la mà i les seves utilitats.

 

Tropical – Packaging (Diseño y Modelado)

En aquest vídeo es mostren diferents packagings, es veu com es munten i el vestit de cadascun dels models. Ens pot servir a l’hora de fer renders amb Artios CAD, així podem donar més dinamisme en el moment de mostrar el muntatge del nostre pack.

 

A Closer Look – Printed Electronics and Smart Packaging

Aquí podem veure l’ús d’un producte des d’un mateix pla i un efecte d’escombrat a l’esquerra que queda molt vistós i entenedor. Es basa en la senzillesa, utilitzant un fons blanc, el qual podem aprofitar per el nostre vídeo.

 

Luxury packaging manufactured with Kolbus | Clip

Aquest vídeo ens pot resultar útil per els diferents plan que fan servir per mostrar el diferents packs que ofereix aquests fabricant. També podem veure diferents posicions en les qual podem posicionar el pack per trure-li més partit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *