ACTIVITAT 3 M20 MARCA 08 Planificació MARCA

M20 Marca 08 Planificació

En la darrere activitat, vam aconseguir solucionar els problemes que vàrem tenir al principi en l’organització a l’hora de repartir les tasques. Aconseguint així que tots els membres del grup treballéssim amb el mateix pes de feina.

En els comentaris dels professors i dels companys, van coincidir bastant en el fet que en l’entrada de la planificació faltava l’explicació de com ens havíem repartit les tasques de l’activitat. Així doncs, vam afegir el que faltava i aquest cop ja ho tenim en compte.

També, en l’apartat de Prototips, el comentari del professorat ens va advertir que la proporció àuria que havíem aplicat al logotip no era correcte. Per tant, el primer que hem començat a fer en aquesta activitat ha sigut corregir aquest error.

En aquesta activitat, hem decidit continuar amb el mètode que hem estat utilitzant des del principi; ocupar-nos cadascú d’una tasca, depenent els rols que ens vam assignar al principi.

La primera tasca que hem realitzat, ha sigut solucionar els errors que teníem de la darrere activitat. Així que l’Adrià i en Mario s’han dedicat a crear la proporció àuria correctament del logotip. A més d’afegir l’explicació que faltava de la planificació de l’anterior activitat.

Posteriorment, entre tot el grup hem discutit diversos temes necessaris per la continuació del projecte com; els colors definitius del logotip (en fons blanc i negre), la tipografia que s’ha d’utilitzar en els documents de la marca.

Un cop solucionades les tasques que havíem de decidir entre tots, ens hem repartit les diferents parts del manual corporatiu per realitzar-lo amb més agilitat. L’organització ha sigut la següent:

– Irene: preparar el document de presentació al client, el apartat del manual referit al color del logotip en Pantone, CMYK, RGB,  RAL, HEX, o en negatiu i altres especificacions, i el de la tipografia corporativa de la marca.

– Samar: índex i introducció del manual, els usos incorrectes i prohibits del logotip, i la correcció ortogràfica del manual

– Mario: apartar de les aplicacions del logotip en papereria (targeta de visita, carta, sobre, carpeta corporativa, bolígraf) i també en bosses, stand i web.

– Adrià: apartat de l’esquema introductiu del logotip (retícula, proporcions àuries, espais de seguretat, reproducció mínima), i maquetació del manual

Sobre la planificació, no ens van trobar cap error en concret, però encara així l’hem tornat a repassar per si podíem aclarir millor alguna fase del projecte.

A continuació, adjuntem els arxius de planificació d’aquesta activitat:

Diagrama de flux

Diagrama de GANTT

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *